länge sen :)


Heej, hoppas nu mår bra!

Nu är jag glad, Emma kanske ska vara uppe på näse i två hela veckor ;) haha det kan man kalla NAJS.. (:

Men en sak som inte är så jävla najs det är att jag har varit till doktorn två gånger på 3 dar, de är inte kul. Det är mina öron som laggar ur totalt, det gör så ont så jag nästan ger upp och börjar gråta och då gör de ont. Kan inte sova på nätterna heller jag kan bara sova på ett sett och det är med huvet in mot väggen, men jag kan ju tyvärr inte ligga på höger örat så då blir det inte mycket sova för mig och nu är det vänster örat som jag också börjar få ont i så nu ska jag försök sova på rygg och det går verkligen inte! jag blir så irriterad...


Men bort med tråkigheter och hit med Rolig heter!

EMMMMMA...
Emma ska försöka över tala sina föräldrar att hon ska få stanna upp på näse själv  hela V.29 :D det är ett stort GILLLA. Fatta kul om hon är kvar här en hel vecka helt själv, sen stannar hon här en vecka till, fast då är ju hennes föräldrar här men spela roll, kul bara hon är här (:
Då kan man iaf skrika FETTTTTTTTTTTTTTTTT STOOOOOOOOOOR FEEEEEEST
;D hahah eller vad säger du Emma :O ;D


Jag får ursäkta att jag inte skrive så ofta, men jag har annat för mig, och det är inte så kul att vara inne på datorn jämt, men ska väl försöka skriva lite mer nu då, hihi :) tycker ju om att skriva på datorn :) IBLAND!


Hmm.. vad kan man mer skriva då, just de idag är det Fest hos Stina men jag kan ju inte åka dit för jag har så ont i mina öron , får ju inte drick när jag äter dom är pillrena heller, och på freda då är det också Fest. Då är det i Fejmå alla får komma, men vet inte riktigt om jag kommer men ajg hoppas det, får väl inte dricka men jag gör iaf allt för att få komma dit, barar jag får åka dit och träffa allt underbart Folk som jag saknar. kan var nykter och åka dit :D men jag vill verkligen dit ;D hade varit så sjukt roligt, annars kan man ju alltid sjuta upp det till nästa helg ;D hihi eller vad säger ni?
Ääh det fixar sig ska ni se ;)

Men nu blir det att dratror jag









PusssssHeeeeeej!

RSS 2.0