7yut

Sitter hemma hos Linus och kollar på när de NÖRDAR!!

Jag och maria sitter och kollar p, fattar ingen som vanligt..! för vi e efterblivna !! // linus

Livet

Sitter hemma hos anders och pratar! Nu kan man snacka livet. Ikväll blir det att ta sig någon :) puss på er :)

vanlig vecka!

Hmm det var ett tag sen nu igen!

Vi kan börja med förra veckans start..
Var inte i skolan månda, tisdag och onsdag då var jag hemma och hade magsjuka och feber. Inte den mysigaste sjukdommen man kan ha kanske... Torsdag blev det skolan som vanligt, det var tröttsamt det också..

Helgen!
Fredagen var helt super
.. Var länge sedan jag hade så roligt, kom hem 06.30 på lördag morgon. Att jag var vaken var väl ett under, många som trodde jag skulle somna men jag höll mig vaken duktig som jag är. Kl 09.30 ringde Rickard och sa att det var dags att åka ner till Lima. Så jag åkte lastbil till Vansbro fram och tillbaka på lördagen. Har aldrig mått så dåligt dagen efter jag har drukigt i hela mitt liv. Men fick ta mig en åter ställare senare på kvällen :) 


Jaa så var min vecka och helg.. Mer en det där brukar inte hända för mig. En vanlig vecka lixom ;)  


Nu är det snart jul och jag är inte ett dugg pepp på julafton! satan vad jag kan hoppa över den 24 december! 25december då blir det iaf
PARTY VA FAN! :D

Nyår blir det också världens fest! ääh vafan dricker från den 25 december till den 1 januari iställer då slipper jag planera dagarna så mycket!!!!



Missa BUSSEN!

Vaknade av en hoppade Emma i sängen, jag kollade på klockan och in såg att klockan var för mycket. jag hade alltså missat bussen!
Jag fick vara hemma även denna dag :)

Idag får jag nog ligga hemma i Emmas soffa och mysa till one three hill :)

I morgon blir det julmarknad, inte så roligt men vad gör man inte för lillsyrran :)

har inte så mycket mer att skriva!

Årder om att börja blogga oftare!

Denna dag har varit lång!



Idag har jag varit hemma och varit sjuk, inte så roligt om jag ska säga som de är. Men i morgon ska jag i väg till skolan iaf. Funderar på att åka till näse redan i morgon, men jag tror att det är bäst om jag åker dit på fredag :)

Den här veckan har varit slapp. Den har gått fruktansvärt snabbt tycker jag. Nu är det snart fredag och på fredagar vet ju alla vad som händer. Kort dag i skolan sedan åker man hemma och öppna den sista alkoholen som man har kvar från förra helgen, när man druckit upp den så åker man ner till sälen och får sig de man ska ha. samma sak varje helg :)

Det är snart jul och jag har inte köpt en ändå julklapp. Jag tror att jag skiter i det i år. Har inga pengar heller. Mamma och pappa kanske skulle haft något iaf. Herregud vart tar pengarna vägen!

Har fått årder om att jag ska börja blogga oftare.. kanske ska börja gör det, jag har ju aldrig något att skriva om mer än på söndagar när jag kan skriva om mina helger :)

Helgen var ovanlig, eller var den det?

Skriver några rader!

Fredagen började väldigt dåligt och slutade väldigt skönt, hehe. Kom hem från skolan åkte till Rickard och fick mig något att äta, sedan drog vi till hans far och hälsa på. Vi skjutsade Morgon och Åsa ner till sälen på julbord. Rickard och jag gick in på konsum och handlade julmat åt Han själv, Erik och Robban. Sedan blev det att åka till gubbmyren och hämta min vän och Rickards syster Johanna, hon är väldigt saknad :)

Sedan började min kväll, några groggar dit och några öl dit så var min kväll rolig. tappade minnet, men det var nog väldigt bra. Jag var ledsen och arg det är de jag vet, mer vill jag inte vet.. 
vaknade upp i en säng som jag har vaknat upp i förr. skyndar mig upp försöker leta reda på telefonen men upptäcker snabbt att jag inte har den någon stanns bredvid mig. försöker vara smidig utan att väcka människan som ligger bredvid mig. Hittar till slut min SNUSDOSA iaf, öppnar locket och ser att den är tom, känner paniken som börjar komma. 5 min senare känner jag att jag har något i BH det var min snus tar mig en kronan vit och lägger ner huvudet och lugnar ner mig ett tag.

Lördagen började i panik.
När jag äntligen hade kommit hem så plockade jag ihop lite på rummet. Gunde var på jakt och Eline skulle till Leksand på hockey.
Jag var barn vakt åt Lotten hela dagen. Sen åkte jag till Emma en vända. Men hon skulle till Lima och jag orkade inte vara med. Låg i soffan och kolla på tv sen blev det sängen för min del.

Söndag dags för dop!
Vaknade ca 10.20 fick upp och ducha, blåste och plattade håret. klädda på mig. vid 12:00 var jag i Rörbäcksnäs kyrka  och kollade när min brors son döptes, William Alexander blev namnet. Efter kyrkan åke vi till folketshus och åt med hela släckten. Jag fick sitta bredvid min älskade Vilja min andra brors dotter. Dopet höll på i 3 timmar, för länge tyckte jag men det var väl som det var.
Åkte sedan till Rickard där han och Erik låg och var super bakis, var lika snäll som vanligt och plockade ihop åt han. Han var ju faktiskt jättebakis och mådde dåligt + att det hade varit fest hos han så det såg inte så roligt ut.. Efter de hade sovit och tyckt synd om sig själva så åkte vi upp på UBBES och fick oss en var sin pizza. Kvällen slutade med film mys. En vanlig söndag för mig nu för tiden :)


Jag var glad för det som fanns, men gladare för det som finns! ♥



Saknar dig!

Satan vad livet Leker nu! ♥


RSS 2.0