väntar, men äntligen

Nu var det ett tag sen igen, men har ingen dator hos mamma som jag orkar sitta på och skriva, har tänkt på det flera gånger men det har inte blivit något..

Men det har inte hänt så mycket ovanligt i mitt liv just.

Nu snart kommer mattias så jag kan få min skjuts till näse någon gång ;d ahahha


Hinner med ett kort inlägg...

Får väl skriva några meningar idag också :)

Idag har va haft handledar dag och inte gjort mycket, vi har bakat, kolla på film och spela brännboll. Riktigt trevligt och roligt. sen blev det väl att sätta sig på bussen hem då sanna plötsligt kom på att hon skulle med mig hem, men det var väl inget ovanligt ;) men alltid roligt att ha hon på besök :)
Jag är LEDIG i morgon också :)

PÅ FREDAG DÅ TAR JAG SOMMAR LOV :D De e super fint de :)
 
Min plattång gick sönder igår så nu måste jag köpa en ny sån också, det känner jag att jag inte har råd för just nu :O



Underbaraste <3!

Bilden bjuder vi på ;) hihi

Helgen var kanon

Super tvevlig helg har det varit, jag har varit i Torsby så det är därför jag inte skrivit något denna helg :)

Men iaf jag har varit på crousing i Torsby i helg med Mamma, Gunde, Lotta, Christian, Emil, Anton och kasper. det var super roligt, klart gunde fick det väl inte så roligt han ramla ner från cheva blazer'N så han fick åka in på akuten 23:30 ungefär, men det var barar en stukning som tur var men även han lyckades komma hem från Torsby med kryckor denna gång. Men riktigt roligt att varar i Torsby faktiskt. ;) hehe

egentligen har jag väl inte så mycket mer att skriva om. men i morgon ska vi på bolldag med 7:an 8:an 9:an till fotbollsplan så då får jag sova längre och sluta tidigare det ska bli super gött, får hoppas på uppe håll i morgon då :)

SNART ÄR DER SOMMAR LOV

Godnatt på er så långe :)

RSS 2.0