Fy, fy, fy....

Heeej..


Det är Torsadga och jag har tagit helg för denna vecka :)
ska egentligen till kläppen och åka skidor, men jag tycker det är meningslöst så jag stannar hemma och packar efter som jag åker till Amlsjön denna helg, jag dissar skotercrossen för Almsjön :)

Det finaste stället på denna jord måste vara på Almsjön, det är så fint, lungt och jag har varit där sen jag var hur liten som helt.. Det kommer jag aldrig lämna ifrån mig..! 

blir en mys helg med masssa sol och massa skoteråkning och grillning.. ska ligga i STEKA på grillplatsen och bara hoppas på att den jag verkligen älskar kommer ( hmm tycker jag om någon? NEJ )  

Skolan denna vecka har varit världelöst.. har inte fattat någonting vad jag gjort, NO är ju helt MOGG.. usch har typ 4 år kvar i skolan och den känns redan dom jag bryter ihop på det här..! men det är väl som det är,
bara att kämpa och hoppas att jag får en fremtid iaf :O

Det har hänt ännu en sorglig sak här hos oss, en 6 årig flicka som hette Saga har lämnat oss :( livet är för orätvist, det finns gamla människor som vill försvinna, men dom som e unga och mest underbara och oskyldiga dom ska det alltid drabba..
Men han där uppe om han nu finns så fattar jag inte vad han håller på med, först Dennis den mest älskade personen i Lima sen Jens och Henke, känner dom inte men har hört att dom också var väldigt snälla och älskade och nu Saga en 6 årig flicka som hade hela livet framför sig alla som gått bort från oss nu på den sissta tiden har inte varit gamla.. usch..!
fattar inte att det är sant, tänker på alla nära och kära till dom här.. fy

Vi ses på andra sidan mina vänner <3
Ni är både saknade och älskade
R.I.P Vänner, ni komemr alltid finnas i mitt hjärta, tänker på er jämt, både med ett leende och med några tårar..



Pusss och en massa kärlek..

SKUL'N

KALV! :)

Sitter i skolan och tråkar och suger..!

Längtar till helgen, då blir det skotercross och sen blir det att åka upp till stugan :) LÄNGTAR

Lärarna är helt jävla CP idag, dom är super sura :O vet inte vad vi gjorde ens! (HOST..)


KALV PÅ ÄER!

sug

Heeej :)

hoppas allt är bra med er.. själv ligger man på sugar näse och hoppas att det är en dröm att jag är här, det suger så sten hårt så jag vet inte vad?
Fattar inte hur jag kunde välja bort almsjön :O
Världens underbaraste ställ sa jag nej till och åkte till världens mardröm..

aja orkar inte skriva,,,,

pusshej :)

Känner mig som en riktig MAMMA..!

Heeej..

Sitter hemma och passar två hundar och en unge, de ni..  Men jag är lika glad ändå, klart blev lite rädd här ett tag när
Arrak drack lås olja, men fick reda på att det inte var så farligt..

Idag har jag varit i sugar skolan och haft det tråkigt. Det är lika tråkigt varje gång man vaknar på morgonen  och tänker fan nu måste jag till skolan..
Men vad gör man inte för framtiden..

Nu måste jag ge hundrana mat och gå ut med dem...


PusssHeeej :)

RSS 2.0