Svaret jag inte tar reda på!

Så fruktansvärt irriterad på att man alltid blir tagen i andra hand, JÄMT!
Har jag inga riktiga vänner? har jag bara falska?!

Att vara ensam är helt underbart, inga ryckten, inte än massa bråk och onödiga diskutioner. Jag älskar verkligen mina vänner super mycket, men har hört att de man verkligen älskar och TRODDE att man kunde lita på pratar skit bakom ryggen på en... Men ingen ide att ta upp diskutionen, då blir det bara massa bråk och sen mår man dåligt, orkar jag inte med nu..
 
Att folk kan bli så annorlunda på så kort tid! Det är helt otroligt, att det ens är möjligt. Fattar ingenting, det var som att knäppa med fingrarana så var gammla du borta.. Efter dessa alla dessa år fick du nya vänner och då duger man inte längre. Det är helt okej för mig, men kom då och berätta det och försök inte att få tillbaka mig om du skulle blrja bråka med de som är mycket bättre än mig! Klart att du får skaffa nya vänner men du behöver inte behandla mig som om vi aldrig känt varandra..!
Väx upp, kom till mig och berätta hur F*N det ligger till, är trött och har inte längre ork att få giss mig till allt..

Jag har gjort mycket fel, men det vet jag av. jag lär mig av mina misstag och gör inte om det. Men det finns mycket annat fel jag gjort som jag egentligen borde ångra, men det gör jag inte! Det kommer jag inte göra, för det var bara fruktansvärt skönt att få ur sig all ilska...

Vill bort från denna värld ett tag ock komma tillbaka om någon månad när jag mår bättre och tänkt tillräckligt!




Älskar dig!


djaaah

Det vare ett tag sen jag skrev, men har ändrat mitt lösenord och jag glömde det, men nu tog jag mig lite ork och fixade det...

Det här hänt väldigt mycket nu på slutet men orkar inte skriva så mycke. Det får räcka med att jag berättar att det är både dåliga och bra saker som har hänt :)

Nyår blev riktigt lyckad, lite mer fart hade inte skadat men, jag hade det roligt för de.. Mina vänner var glad och då har man det alltid roligt.
mer energi orkar jag inte lägga på den här blogg en idag..

RSS 2.0