Nu är det ett år och en dag sen du lämnade oss Dennis!
känns fortfarande som det inte är sant, det kan inte varar sant. Ingen har fattat att det verkligen är så här!

Du är så enormt saknad vännen. Varför vart det hända just dig! jag och väldigt många fler tänker på dig en hel del, det är väldigt många som till och med gråter. gråter inte lika mycket som jag gjorde förr. Men minst en gång per dag tänker jag på dig. 

November och december förr året var nog det värsta malungs kommun varit med om. Så många ungdomar och barn som försvann från släckt och vänner. Det var hemskt så fruktansvärt plågsamt att de unga inte ska få ha det roligt till de blir gammla! 
Varför kan man inte önska tillbaka de man saknar? 
Varför ska allt vara så svårt?
frågor man aldrig får ett riktigt svar på !!!
Dennis Delip Johansson♥



Fick reda på att våran Anders Johansson från Torgås inte finns kvar hos oss! du försvann från oss.
Du har varit efter lyst i flera veckor och nu skriver alla R.I.P Anders på facebook. Det har varit tungt och svårt för din familj och för dina vänner! 

Kan inte alla bara komma tillbaka!
Vi älskar er, våra änglar!

Saknad som satan!

Om jag blir ledsen och vill ut och gå, vem ska jag då ta med mig? Den underbaraste hunden har åkt iväg från mig. Tänk att en hund är som en familjemedlem, fast du var ju inte ens med i min familj egentligen. Men du var som en lillebror på någon konstigt sätt..! jag pratade med dig som om du skulle varit en människa :) Men jag skämms inte för det, man får bättre svar utav någon som inte kan prata än en som kan prata....

Tur att du iaf kommer tillbaka sen, du blir bara borta över vintern.
Husse säger att du har det bra där du är nu och det hoppas jag verkligen. Vill inte att du ska vara där du inte trivs, vi vet naturligtvis att du trivs bäst hemma på näse. När du kommer hem ska jag gosa med dig i soffan!

Det är väldigt tomt hemma hos er. Ingen livlig hund som springer fram till en när man kommer in genom dörren. Det var det bästa som fanns när du hoppade upp och la huvudet på bröstet



RSS 2.0