Skoter

Heeej på er..

Idag har jag varit dut på en skoter tur med Emil, Erik och sanna, det var riktigt roligt och mysigt. Senare i kväll blir det en till skoter tur till bergsätra och hälsa på :)

Sanna sitter bredvid mig.

Sitter här åh tråkar och väntar på att man ska få ett sms av antingen Emil eller Erik, men det får vi någ vänta ett tag på ;)


BAJS BLOGG
har inget att skriva ihop nu :)


PussHeej :) <3

Skolan..

Heeej på er..!

sitter i akolan och bara väntar till kl ska bli 11,00, då blir det att åka hem och ta det lugnt :)

sitter i grupp rum med Bea och väntar på att sanna ska göra klart tyska provet som hon inte kan ;D hahhah men jag önskar henne alla lyka jag akn önska henne iaf :D haha

i morgon går vi till kl är 13.00 så det är inte så många timmar kvar tills jag tar helg.. hoppas verkligen att det blir en rolig helg, har inte planerat men ajg vill iaf att det ska hända något stor stöll... måste väl fixa något för mig själv annars :)
Vet att jag är bjuden på mat på lördag iaf, det ska bli roligt, :)

Bea hon är duktig och jobbar nu, hon sitter inte inne på Facebook iaf, jag LOVAR er :D ahahahaha hon e NÖRD....

har inge mer jag ville skriva :)


  <--------------- Beatrice Olers <3

PussHeej..!


kåt jävla ivikäjrd ku..!

Heeej..

Idag har jag varit i skolan som vanligt, riktigt tråkigt men det är gött att vi har Ep-vecka nu :) Det var meningen att jag och Sanna skulle på donken idag, men jag tycker ju det är så sjukt vidrigt så det blev inget av med de, sanna blev lite besviken på mig, men jag måste väl tvinga mig dit någon anna gång då..

I morgon går vi bara till 11:00 det ska bli riktigt skönt, ska väl försöka hitta på något skojj :)

Förfäldrar måste vara en jobbig sak för vissa ungar/ungdomar, glad att jag fick dom jag fick. men synd om dom som fick idioter som föräldrar, men dom som har sådana föräldrat tänker kanke inte på att dom e som dom e, jag vet inte?
Iaf tycker jaf att det måste vara lite små jobbigt :D

Jag skriver nästan aldrig blogg längre, tycker det är jobbigt och tråkigt. Men just i dag var jag riktigt sugen på det :)

Jag vill till Almsjön i helgen..! men det är ingen som ska dit, hoppas på att jag åker dit nästa helg :) det är riktigt mysigt och sjönt att vara där.
Man kan skita i telefon,
Man behöver ingen facebook,
Man behöver inte vara orolig över något,
När man är där kan men värkligen kalla sig för LIVSNJUTAR'N x2

Ååh SKOTERKÅT är jag så jag vet inte vart jag ska ta vägen..!

7:orna är inte i skolan den här veckan, det är riktigt skänt att slippa vissa men jag saknar några av dom :( mina små älsklinga från 7:an :)

Jag håller på att sticka en halsduk också men jag undrar väl hur den kommer se ut när den är kla ojämn åh fin :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer men Emma tyckte att jag skulle skriva om henne så jag får väl göra det då..

Emma Eriksson:

Emma är den underbarste och snällsate personen jag vet, eller det finns väl väldigt många som jag säger så om men jag tycker det är väldigt många som är snälla, Men Emma hon är riktigt snäll. Det var länge sen jag träffade henne typ 2 månader sen, det är lite jobbigt, får hoppas på att vi träffas snart igen. du måste komma så vi kan åka lite skoter upp till ubbes och tjocka oss med pizza och kall cola( oscar ) :D MUMS..!
Åh alla gånger du och jag har druckit tsm, tänk på alla underbara minnen vi har..
Dansbandsveckan
Hemma hos rickard
Rörbäcksnäs dagen
malungsmarknad
HELA SOMMARN FÖR DEN DELEN..
Ja det finns så mycket mer man vill komma ihåg som man glömt, och som man har glömt pågrund av alla  fylla vi haft tsm, hahahah men lika glad när jag vaknar på morgonen och är bakis och undrar hur fan man tog sig hem och hur det är med Emma, kännslan är ju förjävlig men när man tänker tillbaka på alla gånger det har hänt så är det så underbart :)
Jag har både dåliga och bra minnen med dig :) och jag vill aldrig glömma dom :)
älskar dig Emma :) <3



NU FÅR DET RÄCKA FÖR IDAG

PusssHeej..!


ett tag dsen

Heeeej,

Sitter lite barnvakt här hemma, mamma och gunde är på begravnig. men som tur e kom världens bästa Emma och karl hit och hälsa på.
ikväll blir det bowlning med några vet inte riktigt vem än ;)

Det var ett bra tag sen jag skrev nu :) men jag tycker det är super tråkigt att skriva, och jag har inget intressant att skriva som vissa har :O det är ju helt världelöst..

Jag saknar Dig....  


RSS 2.0