Det måste ju va lite sant? :)

Fortsätt kalla mig ful,
men det lär inte göra dig snyggare.
Fortsätt kalla mig feg,
men det lär inte göra dig modigare.
Fortsätt kalla mig hatad,
men det lär inte göra dig mer älskad.
Fortsätt kalla mig fet,
men det lär inte göra dig smalare.
Fortsätt kalla mig fjortis,
men det lär inte göra dig mer normal.
Fortsätt kalla mig alla elaka saker du gör,
men jag tar inte åt mig,
för jag vet ändå att du bara pratar om dig själv!

 



Drygar

Ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra, det är för kallt för att gå ut och gå och mamma är inte hemma, moster ligger och sover som vanligt.. 
 
Har varit en jätte jobbig dag i skolan, den har varit lång och haft ont i huvudet!! uuh sö drygt!!
 

:)

Sitter hemma i Torsby och väntar på att moster ska komma hem, hon har vi tappat bort som vanligt!!
 
Äntligen är det fint väder!! Det har jag verkligen saknat, det har regnat och regnar i flera veckor, men nu äntligen så sticker solen fram ocg varmt är det :) härligt de!!
 
Denna jävla dyslexi får jag panik på, Engelskan är jätte jobbig i skolan, kan verkligen inte läsa på engelska! tycker det är jobbigt att läsa svenska och sen ska jag läsa engelska som jag knappt förstår, uscha säger jag bra... Men hoppas att det kommer gå bra och att jag iaf kommer få ett E... 
 
Mina älskade Kusiner!!
 
 
 
 
 
 
Saknar Sanna och bea så fruktansvärt mycket... Nu vill jag hem och krama om dom!!
 
 

ÄNTLIGEN... :)

Äntligen första dagen avklarad, känner redan nu att det kommer gå bra!! :)

Har fått en massa papper och gått runt och kolla vart det är man ska och vart klassrummen är, men d et har jag redan glömt :O Det finns ju tusen olika dörrar på samma ställe, herregus så förvirrande måste jag säga :) Men man lär sig väl de också någon gång :)



ååh... NERVÖS...

Sitter i soffan hemma hos moster och skakar sönder!! nu är det inte många timamr kavr tills jag ska in i en skola där jag inte känner någon, herregud, visste inte att jag kunde vara nervös!!

Hoppas att det blir bätte om någon vecka, att jag lär känna folk och att jag tycker det är kul iaf, huvudsaken att jag komemr trivas :)

Inte långt kvar..

Snart börjar skolan och jag blir bara mer och mer nervös.. Att åka till en skola där man inte känner någon, uuh så drygt. men det kommer väl lösa sig de också :)

Har börjat tvätta och packa kläder nu inför veckan i Torsby. Åker på söndag och lägger mig i lägenheten och ska försöka lugna ner mig inför tisdagen, få mysa ner mig i soffan med moster och mina små goaa kusiner ocg äta något gott :)

Hopp, då va de klart!



jodå..!

Sitter hemma i soffan och försöker fundera ut något jag kan göra, går inte så bra...

Ikväll ska jag åka till åkra på slakthusfest och ta hand om fulla gubbar.. inte så kul men kvällen bjur inte på något mer tror jag :)

Igår va jag upp till Matsåsen och träffade Jesper och Jonatan, det var längesedan jag träffade dom, dem kommer jag verkligen sakna. Jag åkte dock EPA med olle bull, men jag är då levande idag så då gick det nog bra igår också :)

Lotten och Jesper!
Jag och Jonatan!

Kul att skriva lite :)

Hej, nu var det ett tag sen jag skrev!!
Jag har iaf kommit in i Torsby på skolan jag vill gå och jag har fått reda på vilka jag ska gå med. Det kommer bli väldigt intressant att börja i en helt ny skola där jag inte känner någon faktiskt, lite spännande också!

Jag har varit i torsby med mamma och resten av familjen och kollat på ett jätte fint hus idag, där vill jag verkligen bo.. Det är inte långt i från Torsby men ändå lite utan för, det är inte långt till mormor, morfar och moster, det är nära till allt där.. hoppas verkligen att det blir dit jag ska flytta i december!! tills vi har hittat ett hus att bo i ska vi bo i mormor och morfars lägenhet, det blir lite mysigt det också :)
hade väl inte så mycket mer att berätta!
kommer sakna alla i min klass här hemma!


RSS 2.0